2 Aydır İnternet Erişimimiz Yok

TurkNet Vdsl Hizmeti Kullanmaktayım yaklaşık 2 aydır İnternet Erişimimiz yok TurkNet durumun Türk Telekom altyapısından kaynaklı olduğunu söylüyor sürekli her hafta 1 hafta yok 10 gün yok 20 gün sonra deyip geçiştirdi müşteri temsilcisi altyapımda fiber erişimi var kayıt açtım sizi arıyacağız dediler aramadılar. Ben 2 aydır İnternet kullanamıyorum altyapımda var en son alev adında bir temsilci fiber ekibine aciliyetinizi belirttim deyip kapattı. Şayet taahhütsüz olmasa ve daha önce yaşadığım sorunlarda ilgili ve çözüm odaklı bana yardımcı olan alperenatici ve Diğer Admin Abiler İçin Olmasa Diğer İss lere Geçiş Yapardım. Bir ikincisi Temsilcilerin Üslubu Hiç Hoş Değil İşte Çıkabilirsiniz Gibisinden Yada Başka İss Ye Geçebilirsiniz Bu Sizin Tercihiniz. Bu Nedir ya vallahi diğer İss ler defalarca arıyor sırf 1 müşteri kazanmak için bu ne samimiyetsizliktir bu ne hoşgörüsüzlüktür. Sadece online işlemler yada forum dan ibaret değilki bu tür durumlar Reel Hayatta da Ayrıca Sosyal Medya da sürekli güncel olan konular. Vallahi sırf 1 kullanıcı yorumuyla bile İss Tercihi yapan insanlar var. Ben son 2 ay dışında öyle kayda değer bir sorunlada karşılaşmadım TurkNet 'te ama bu 2 ayı bizlere zehir ettiler. Ben buradan sayın alperenatici Ve Diğer Adminlerden Rica Ediyorum Artık İnternet Sorununu Çözün. Son umudum forum oldu olumlu cevap vermezseniz diğer isslere geçicem. Abone No:2557382

@alperenatici bakar mısınız konuya

Selamlar @cyberman, kaydınızın gün içerisinde oluşturulduğunu görüyorum. VDSL’den Fiber’e geçiş nedeniyle sorun yaşadığınızı görüyorum. Ekiplere bilgi ilettim, en kısa sürede inceleme ve müdahale sağlanacak :raising_hand_man:

Sayın alperen atıcı ilgilenirseniz minnettar olurum gerçekten apartmandaki herkes fibere geçmiş durumda tam 2 aydır İnternet erişimi sağlayamıyoruz.Son 3 gündürde TurkNet fiber ekiplerinin gelip İnterneti bağlamasını bekliyoruz.

Gereken adımları attım :raising_hand_man: