10 Aylık Kampanyaya Katıldığımdan Nasıl Emin Olabilirim?

Merhaba, az önce 10 ay mevcut fiyat kampanyasına katıldım ancak ödeme ekranından sonra ekran beyaz kaldı. Herhangi bir SMS bilgilendirmesi de almadım ya da OİMde katıldığımı gösteren bir şey de bulamadım. Nasıl katıldığımı teyit edebilirim acaba?

Düzenleme: OİM anasayfasındaki kampanyaya katılın göstergesi hâlâ duruyor.

1 Beğeni

Merhabalar, işlem yaptığınız bankanın internet bankacılığı uygulamalarından ya da müşteri temsilcileri üzerinden provizyonda bekleyen ya da gerçekleşmiş herhangi bir ödeme yapılıp yapılmadığını kontrol eder misiniz? :innocent:

1 Beğeni

Evet ödeme alınmış gözüküyor. TurkNet tarafında kontrol edebilmemin bir yolu var mı acaba?

Faturalarım kısmına tek bir fatura olarak gönderimi sağlanıyor. Şu an için görüntüleyemiyorsanız henüz provizyonda olabilir. Özel mesaj üzerinden müşteri numaranızı iletirseniz kontrolünü yapmak isterim :raising_hand_man:

“OİM anasayfasındaki kampanyaya katılın” kısmına bastığınızda aktif kampanya olduğunu görebiliyorsunuz. Zaten katılmadıysanız tekrardan sizden ücret talep edecektir.

TurkNet mobil uygulamada iPhone telefonda 10 ay sabit kampanya gözükmüyor. Kampanya ya nereden basıl katılabilirim.

Merhabalar, mobil web tarayıcınız üzerinden Online İşlemler - TurkNet adresini ziyaret ederek bu kampanyadan faydalanabilirsiniz :raising_hand_man:

TurkNet online işlemler menüsünü tek tek inceledim. 10 ay taksitli sabit ödeme kampanyası ile ilgili bir bölüm göremedim. Bana gelen SMS ve mail deki kampanyaya katıl kısmına tıkladığımda TurkNet OİM yönlendiriliyorum. Sayfaya girişe yaptığımda kampanya katılım yeri yok @alperenatici

Fatura & Ödeme bölümünde bu kampanyayı görüntüleyemiyor musunuz?
image


Ekran görüntüsü

Merhaba, @durakb İnternet sitesindeki TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden giriş yaptığınızda sol sekmelerden, Fatura ve ödeme - 10 ay sabit fiyat bölümüne girdiğinizde resimde ki gibi Aktif Planınız yazıyorsa 10 aylık kampanyaya katılmış oluyorsunuz.

1 Beğeni

1 Beğeni

Telefon uygulamasından girmeyeceksin orda gözükmüyor. Normal internet (Online İşlemler - TurkNet) sayfasını açıcaksın ordan giriş yapacaksın gösterdiğim yere gireceksin orda gözüküyor.

Tarayıcıdan girdim

@alperenatici Bakarmısın gözükmüyor.

Merhabalar, özel mesaj üzerinden müşteri numaranızı benimle paylaşır mısınız? :raising_hand_man:

2 Beğeni

@durakb Gigafiber abonesi misin ?
@alperenatici Eğer öyleyse gözükmeye bilir.


Fiber 100 yalın