Merhaba, evimde ihtiyacım olduğundan Statik IP kullanıyordum bir süredir. 12 aylık peşin ödeme kampanyasından da yararlandım yakın zamanda. 12 aylık peşin öderken 12 aylık Statik IP ücretini de çekti doğal olarak.
Sonrasında şirketimden ayrıldığım ve şehir değiştirdiğim için Statik IP’ye ihtiyacım kalmadı, bu sebeple Statik IP’yi iptal ettirdim. Ayrıldığım evimde TurkNet internetimi kullanmaya devam ediyor ailem, yeni evimde de TurkNet internet aldım ve kullanıyorum. Destek kaydı açtım, 12 aylık peşin ödeme kampanyasından çekilen 1 yıllık Statik IP ücretinin iptal ettirdiğimden sonraki kalan kısmının iade edileceği, tarafımdan IBAN isteneceği bilgisi verildi telefonda.
Sonrasında şöyle bir mesaj geldi: “Değerli TurkNet’li, ******* kullanıcı adlı hizmetiniz için 51,61 TL tutarındaki iade işlemini, aktif diğer hizmetlerinize indirim tanımlayarak gerçekleştirdik. Borç alacak durumunuzu TurkNet - İade İşlemleri adresinden görebilirsiniz. B001”
Kullanıcı adını/abone noyu göstermiyorum, müşteri numaram profilimde bulunmaktadır.
1 yıllık Statik IP ücreti aylık 100 TL, 12 aylık 1.200 TL, bunun yaklaşık 3 aylık kısmını kullandım ve iptal ettirdim. Geri kalan kısmın ne kadar olacağını hesaplayıp bulabilirsiniz ki sistem bunu otomatik olarak yapıp iadeyi otomatik olarak yapıyor denildi bana telefonda. Ki bana verilen bu linkten girdiğimde bende ne IBAN istiyor, ne de ne kadar alacağımın olduğunu gösteriyor.
Ne hikmetse destek kaydı da açamıyorum, destek kaydı açma yerini hem mobilde hem de tarayıcıda bulamadım, açamıyorum.
Mağduriyet söz konusu. Parayı çekerken tık diye çektiniz. Konu hakkında desteklerinizi ve 12 aylık peşin ödeme kampanyasından çekilen 1 yıllık Statik IP ücretinin iptal ettirdiğimden sonraki kalan kısmının iade edilmesini rica ediyorum.
Merhaba, konunun incelenmesi için 86680283 numaralı kaydınızı oluşturduk. Ekibimiz kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçecektir. Gelişmeleri destek kaydınız üzerinden takip edebilirsiniz.