1 Gündür TürkNet üyesiyim

Merhaba, mahallemize VDSL altyapısının geçen sene bu zamanlarda gelmesi ile TurkNet’e geçtim. Geçmeden önce 100 metre ötemdeki Tip 9 olan saha dolabından ADSL2+ hizmeti alıyordum SO’dan. TurkNet 'e geçtikten sonra hat değerlerim şu şekilde:

Sorun şu ki, 100 metre ötemdeki saha dolabına bağlanmak yerine 500 metre ötedekine bağlanıyor. Ayrıca Interleaved moddan kurtulma şansım var mı? 300 civarı derinliğe çekebiliyorum ama ping değişmiyor. Ayrıca UpStream bu kadar iyi iken neden Downstream çok aşağıda? Cevaplarınız için Teşekkür ederim…

1 Beğeni

TT tarafından hattınız 500 Metrede bulunan saha dolabına aktarılmış olabilir. Interleaved - FastPath geçişi için TurkNet Online İşlemler Merkezi - Teknik & Destek - Yardım Merkezi - İşlem - Paket Tarife Kampanyamla İlgili Destek İstiyorum bu adımları izleyerek destek kaydı oluşturunuz, temsilci inceleme yaptıktan sonra tarafınıza dönüş sağlayacaktır. Downstream’in düşük olmasının sebebi bölge kapasitesinden kaynaklı olabilir, yeni abone alımı veya hızını yükselten abone oldukça düşüş yaşanabilmektedir.

3 Beğeni