1.5 Ay süren Kurulum

Merhabalar. 13.09.2024 tarihinde TurkNet aboneliği başlattım. Aynı gün 13.30 civarları evrak işlemlerimin hepsi tamamlandı. 6 iş günü içerisinde kurulumlar için ekiplerin geleceği dile getirildi. Bugün halen daha ne kuruluma gelen oldu, ne de kurulum için bana ulaşan. Bugün TurkNet online destek üzerinde yer alan ticket üzerinden 17.10.2024 tarihine kadar kurulumun yapılacağı söylendi. Bunu kabul etmiyor ve var olan hizmet başlatma işlemlerimi iptal etmek istiyorum diyerek bir çok yoldan TurkNet tarafına ulaşmaya çalıştım. Ne yazık ki ulaşmam mümkün değil.

Online destek alanında yer alan ticket, mesaj sınırına ulaştığı için yazi yazmamı engelliyor. Destek hattından abone no ile temsilciye ulaşamıyorum. Mail attim herhangi bir geri dönüş olmadi. En son tercih olarak (mecburiyetten) yeni başvuru yapar gibi iletişime geçerek, tarafıma ekiplerce ulaşılmasını beklediğimi dile getirip ticket açılmasını talep ediyorum. Bu süreçte yardımcı olan olduğu gibi, telefonu yüzüme kapatan arkadaşlarda oldu. ( 6 defa)

Şu dakika kurulum ekipleri kapıyı çalsa dahi kararımda kararlıyım. Abonelik işlemlerini fesih etmek ve hızlıca işini yapan/yaptıran farklı internet servis sağlayıcı ler ile görüşmek istiyorum. Bu yüzden acilen abonelik fesih işlemleri için tarafıma ulaşılmasını istiyorum. Abonelik no mu özel den paylaşabilirim.

Tarafıma telefon üzerinden ulaşılmasını bekliyorum halen

Selamlar @mdalli, talebinize istinaden hizmetiniz iptal edildi.

1 Beğeni

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.