09.00-19.00 arasında devamlı bağlantım kopuyor

Merhaba arkadaşlar 22 gündür TurkNet kullanıyorum. 10 gün önce TurkNet’in modemini kullanmaya başladım. Fakat bu hafta salı gününden itibaren sabah 09.00’dan akşam 19.00’a kadar belirli zamanlarda internet 1 dakikalık kesiliyor tekrardan geliyor. (İnternet ışığı kırmızı oluyor bu sürede tekrardan yeşile dönüyor 1 dakika gibi bir sürede) Arıza kaydı açıldı 2 defa türk telekom ekipleri kontrol etti alt yapıda problem olmadığını söylediler. İç tesisatımı da ben yazın kontrol ettirmiştim. Onda da problem yok. İç tesisatta problem olsa akşam, gece de bağlantı kopardı. Ben modem kaynaklı düşünüyorum lütfen yardımcı olun ne yapabilirim.

image

Snr düşük kopma normal telefon kablosunda ek yer varsa yak konektör ile birleştirin veya cat.6 kablo çekin ankastreden yeni

SNR değerim böyle fakat neden belirli saatlerde bu oluyor. Ayrıca hızda upload da sıkıntı yok. SNR kötü olsa hızımda da problem olmaz mı?

Snr düşük yoğun kullanim var demek ki, snr daha da çok düşüyor ve bağlantı kopuyor.

TurkNet SNR 'nin 8’in altına düşmesinde kesinti yaşarsınız dedi.

Benim 12. 13 snr arasi hiç kesinti olmuyor örneğin

Merhabalar, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Siz bu sorununuzu bize herhangi bir şikayet kanalı üzerinden destek kaydı açarak ilettiniz mi?

TurkNet online işlemler üzerinden iletmiştim. Fakat 4 gündür sorunumu çözemedik.

Açmış olduğunuz destek kaydınızın numarasını benimle özel mesaj üzerinden paylaşırsanız size elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışabilirim.