08504730905 numarasından türknet adına arama geldi

08504730905 numarası aradı. TurkNetten arıyoruz 100TL ödüyorsunuz fiyatta artış olucaktı ama yeni kampanya geldi 50TL ödeyeceksiniz falan dedi. Ben de TurkNet’in sitesinden numaralara bakıyorum şu anda bu numara gözükmüyor dedim. O zaman ben size bir mail göndereyim siz onu bir inceleyin falan dedi kapattı. Bu 2. TurkNet adına aramaları. Bunlardan nasıl kurtulacağız?

1 Beğeni

Bu tarz arayan numaralara itibar etmeyiniz , numarayı gerekli birime iletiyorum. Bu numaralar hakkında suç duyurusunda bulunulmaktadır.

Kaydediyorum teşekkürler

Bende onu merak ediyorum nereden alıyorlar? TurkTelekomda hiç böyleleri aramıyordu.

Ben şahsen bu olayların son zamanlarda çok fazla olan veri sızıntıları ile ilgisi olabileceğini düşünüyorum. TurkNet adına aramaların dışında 0850’li numaralardan sürekli internet için arama yapıp duruyorlar. :confused:

1 Beğeni

Başlangıcı bant kaydı oluyor. 2-3 kez müşteri hizmetlerine bağlandım. Aramayın dedim ama kim dinler ki

1 Beğeni

Ben direkt babamın elinden telefonu aldığım için birşey duyamadım sanırım digitürk falan demişler. Diyelim ki ben digitürk’e veya söyledikleri herhangi bir şeye onay verdim o zaman ne olacaktı? Yani bunu ne için kullanıyorlar onu merak ediyorum

Birtek TurkNet adına aramıyorlar her servis için böyle diyorlar vodofondan arıyoruz işte , türk telekomdan arıyoruz , turkcell den ayrılıyorum yabancı numara arıyor geçmek ister mısınız diye :slight_smile: hiç bir yerde resmi olarak gözükmüyor

Onay verdiğin zaman ve arkadaş vermedi. Düzgünce konuştu Sadece Yarın moden kutuları geldi digitürkün :confused:

Yahu adamlar sizin destek kaydınıza bile erişiyor belli ki ne zaman destek açsam garip garip numaralar aramaya başlıyor. 10 u geçti benim engellediğim numara TurkNet arıyor ardından bu numaralar başlıyor aramaya.

Bir benzer Numara’dan banada arama geldi yasal olmayan tv kullanımın önüne geçmek için TurkNet faturanızı 50 Tlye düşüreceğiz yanın 40 TL ye Digitürk sahip olacaksınız dediler : ) Bende TurkNet faturam önemli değil dedim Digiturk’u saydıgın kapmanyalar ile 40 tlye vereceksen gel buyur dedim :smiley: