0212 824 0273 bu numaranın Türknet'le bağlantısı var mı?

Az önce bu numaradan arandım. TurkNet arızanız adına arıyorum gibi bir şey söyledi arkadan yoğun konuşma sesleri geliyordu. Var dedim, çözüldü mü diye sordu. Hayır, 1 haftadır sürüyor dedim ve bir şey söylemeden kapandı telefon. Çok şüpheli geldi internetten araştırınca da şüpheli denmiş hakkında. Türknetteki arıza kaydımı nereden görüyor bunlar? Arıza kaydımızı BTK’dan mı görüyorlar?

Beni de arıza kaydımın ilk günlerin de rahatsız ettiler, kaydım haylen açık, şu an problem yok ama bir söylenti vardı, Telekom çalışanlarının numaraları dağıtmasıyla ilgili. :thinking:

1 Beğeni

TurkNet yeni zam yapmışken benden kurtulmak istemeyeceğine göre birileri durup dururken İnternet’imin hızını azaltmış gibi geliyor bana da bu olaydan sonra.

1 Beğeni

bugün aynı numaradan arandım adımı soyadımı bile biliyordu eleman, arkada bir sürü insan sesi vb. geliyordu tv paketi mi ne satmaya çalıştı oralı olmadım bunlar benim numaramı nerden buluyolar

Beni arayan yok. Türktelekomda aboneliğimde benim numaram olmadığından veya başka bir yerde numaram kayıtlı olmadığından aranmıyorum.
Siz demektir ki bir yere sorgulama yaparken numaranızı kayıt etmişsiniz ve veri tabanına numaranız yeni hat veya abonelik arayışında şeklinde kaydedilmişti o yüzden de numaranız dağıtılıyor.

şu anda arıza kaydınız var mı ya da yakın bir zamanda kapatılan? arıza kaydındaki numaradan görüyorlar, telekom ya da telekom üzerinden birileri. bende şu anda arızalı olduğumu bile görüyordu.

1 Beğeni

Arıza kaydım yok uzun zaman oldu arıza kayıtlarımın kapanalı

TurkNet’in saha ekibi olarak çalıştığı firmadan olabilir ben de hizmet aldım bugün arandım türknetten arıyorum diye ama arayan kişi daha uyguna tarife satmak istiyordu nasıl türknetten arıyor?

Az önce aradı abone numaramı vs. de biliyordu (sormamın üzerine uzun bir süre araması gerekti) ama listeli numara değil diye kısa kestim aramayı, kalite kontrol amaçlı aradıklarını söylüyorlardı ve yukarıdaki birinin dediği gibi arkaplanda bolca insan sesi vardı ki o da büyük bir kırmızı bayrak çünkü TurkNet kendisi arama merkezleri olmadığını söylüyordu sitesinde yanlış hatırlamıyorsam
Yetkili biri yorum yaparsa güzel olur, nasıl müşteri bilgilerine sahip olduklarıyla ilgili

Şimdi beni de aradılar olay aynı şekilde gerçekleşti.

Altyapı biriminden arıyorum felan dedi. Sorununuz var mı dedi, aktif destek kaydım vardı felan dedim. Ben direkt altyapı ekibine ileticem dedi.

Tel kapandı sonra…